Nieuwsafbeelding
vrijdag 17-3 | 
De planning van de selectietrainingen voor het seizoen 2017-2018 is bekend. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging wanneer je mag deelnemen aan de selectietrainingen voor de selectieteams MA1, MB1, MC1, MD1 en Dames 1. 
Spelers van buiten Quick Stick , die geïnteresseerd zijn om bij Quick Stick ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 17-3 | 
Hierbij een overzicht van trainingsdagen die komen te vervallen i.v.m. bijzondere dagen en/of feestdagen (tenzij anders met de trainer is afgesproken):
vrijdag 14 april - Goede Vrijdag: geen training maandag 17 april - 2e Paasdag: geen training 24 t/m 28 april - 1e week Meivakantie: geen training ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 23-4 | 
Op zaterdag 8 juli nodigen we alle teams in de formatie van het nieuwe seizoen uit om samen met hun ouders op de club aanwezig te zijn. Met de nieuwgevormde teams doen we verschillende hockeyactiviteiten en wordt alvast de nieuwe teamfoto gemaakt. Tegelijkertijd worden in het clubhuis de rollen rondom de teams én de overig ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 22-4 | 
Maar liefst vijf Quick Stick spelers zijn uitgenodigd voor de selectietrainingen voor het Nationale Opleidingsteam B seizoen 2017/2018! 
Voor de meisjes betreft het Anna Dijksma, Eline Schuur en Sophie Tuin (zie foto). Zij spelen momenteel allemaal in Quick Stick MC1.
Bij de jongens is Quick Stick k ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 22-4 |  Beste coaches en trainers,
Het is weer zover, voor de tweede (en laatste) keer dit jaar, vragen wij  jullie de TIPS formulieren van jullie team in te vullen.
De TIPS beoordelingen staan open in LISA vanaf heden t/m 30 april. 
Je krijgt een overzicht van je hele team zodat je goed de spelers ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 13-4 |  Zowel hockey meisjes klas 1-2 als klas 3-4 gaan naar het Nederlands kampioenschap Olympic Moves Hockey in Amsterdam.
Afgelopen donderdag 13 april waren er in heel Nederland de voorrondes voor de Olympic Moves hockey.
OSG Sevenwolden deed met twee meisjes teams mee, bestaande uit hoofdzakelijk meisjes van Qu ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 9-4 |  Afgelopen vrijdag 7 april waren er in heel Nederland de voorrondes voor de Nederlandse schoolhockey kampioenschappen.
OSG Sevenwolden deed met drie teams mee bestaande uit hoofdzakelijk leden van Quick Stick.
Meisjes 'oud' (geboorte jaar vanaf 1996), bestaande uit alleen maar speelsters van Quick Stick, is daar kampioen van noord-o ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 3-4 | 
Op zaterdagmiddag 1 juli vindt het traditionele Familie hockeytoernooi plaats!
Dit keer als onderdeel van het feestelijke lustrumweekend. Aanmelden kan vanaf donderdag 1 juni, maar het is leuk en slim om nu alvast na te denken over je te vormen team.
Zoals gebruikelijk spelen we 6-tegen-6 wedstrijde ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 20-3 | 
Van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli viert HHC Quick Stick een feestelijk weekend lang dat de vereniging in 2017 precies 60 jaar bestaat .  Wij verwelkomen dat weekend ook graag zoveel mogelijk oud-leden van Quick Stick!
Natuurlijk bent u als oud-lid het hele weekend welkom, maar zondag 2 juli is explicie ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 2-2 | 
In 1957, dus precies 60 jaar geleden, werd HHC Quick Stick opgericht door gymnastiekleraar Theo Bakker. Een heuglijk feit dat we natuurlijk gaan vieren in 2017! 
Dat doen we door in het weekend van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli zestig uur lang activiteiten te organiseren. Van clinics voor s ... Lees verder
Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.