Nieuwsafbeelding
woensdag 14-11 |  "Zaalhockey is echt een ander spelletje dan veldhockey"
 
Om die reden organiseren wij maandag 26 november een coach / teammanager avond met als thema "zaalhockey".
Graag nodigen jou hiervoor uit als coach en/of teammanager. Jeroen Pol, onze nieuwe hoofdtrainer, zal deze avond ingaan op de belangrijkste praktisch ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 14-11 |  Geachte leden en ouders van jeugdleden,

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van HHC Quick Stick op maandag 19 november 2018.
In de bijlage vindt u de agenda. Eventuele andere vergaderstukken zijn van tevoren aan te vragen bij de secretaris.

De vergaderin ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 12-11 |  Heerenveen, 12 november 2018 – Op zaterdag 10 november werd bij HHC Quick Stick feestelijk het Luzac Veld geopend. Luzac, de nieuwe sponsor van de Heerenveense hockeyclub, is vanaf nu niet alleen de naamgever van een van de drie velden, ook is de onderwijsinstelling de shirtsponsor van de A1-teams.
De officiële ingebruikname vond plaats ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 6-11 |  Een gezonde sportclub kan niet zonder sponsoren. De Sponsorcommissie van Quick Stick is nieuw leven in geblazen. Zij brengt op dit moment alle lopende contracten in kaart en gaat vervolgens aan de slag om nieuwe bedrijven en ondernemers aan onze club te verbinden.

De nieuwe commissie stelt zich bij deze graag aan u voor:

... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Als bestuur zijn we altijd bezig met het verder verbeteren van zaken binnen de club. Het innen van de contributie is iets dat (al langer) vrij lastig en tijdrovend blijkt. Om dat op te lossen gaan we met ingang van huidig seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert, zoals het verstu ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Het B+-feest is dit jaar een heuse Proms Night Party! Meld je snel aan voor dit te gekke feest, dat plaatsvindt op zaterdag 24 november. Volgens Amerikaanse traditie worden er die avond een King en Queen van Quick Stick gekozen. Luzac verzorgt een mooie prijs voor deze twee personen.
 
Je kunt op 24 november tussen 21. ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.