Quick links
Agenda
hier alleen pinnen

In ons clubhuis kan alleen met pin worden betaald.

Hockey.nl
Nieuwsafbeelding
maandag 20-7 |  De afgelopen jaren is een behoefte ontstaan aan doordeweekse avondcompetities. Er zijn namelijk verschillende groepen mensen die graag willen (blijven) hockeyen, maar waarvoor de weekenden lastig zijn. Voor deze doelgroepen geldt daarnaast dat zij in flexibelere competities willen spelen waarbij niet elke week een wedstrijdmoment is.
In het ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 1-7 | 
Op zaterdag 22 augustus wordt het seizoen afgetrapt met Let’s roll en het Volvo Familiehockeytoernooi. Je kunt je nu al aanmelden met je team én als vrijwilliger. Het belooft net als ieder jaar een erg gezellige dag te worden!
Van het Familiehockeytoernooi zijn de tijden als volgt (nog onder voorbehoud):
11.30 uur melden ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 24-6 |  Vorige maand is er namens onze voorzitter en de rest van het bestuur al een NOODOPROEP gestuurd naar alle leden. Hierin werd aangegeven dat er dringend vrijwilligers worden gezocht om volgend seizoen een nieuw bestuur te gaan vormen.  In het najaar treedt het huidige bestuur namelijk in z'n geheel af (we zijn ook tegelijk met z'n allen begonn ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Auto Sponsor

Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.