Nieuwsafbeelding
donderdag 2-4 |  Op internet zijn veel filmpjes te vinden met oefeningen om thuis te proberen. De Hockeyacademie maakt goede filmpjes. Wij vonden deze You Tube filmpjes wel erg leuk.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL8jmGI8__WsIgTmn1Pwu6PcQ_MyXDZQn1
Hier vind je nog meer filmpjes van de Hockeyacademie:   https://hockeyacademie.nl/ ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 31-3 |  De KNHB heeft besloten alle hockeyactiviteiten en -competities, in navolging van het kabinetsbesluit, verder uit te stellen tot minimaal 28 april. De hockeybond hoopt niettemin dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd en heeft daarom diverse alternatieve competitiescenario’s voor topteams en breedteteams uitgewerkt.
‘We gaan nu nog n ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 31-3 |  Update 31 maart 2020  KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten b ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 30-3 |  Helaas wordt er voorlopig niet gehockeyd in competitie verband. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je helemaal niks kun doen met stick en bal. Op de website van Hockey Academie staan leuke 'tricks' om thuis te oefenen. https://hockeyacademie.nl/skill-it/
Dit zijn 3 battles die je gewoon thuis kunt oefenen, doen en filmen.
... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.