Nieuwsafbeelding
dinsdag 14-8 | 
De keepersmaterialen voor de eerstelijns teams kunnen op maandag 20 augustus tussen 17:45 en 18:45 op het clubhuis worden afgehaald bij Senna Horsten. Voor alle andere teams kunnen de keepersmaterialen worden opgehaald op dinsdag 28 augustus tussen 19:00 en 21:00 uur.
De materiaalcommissie.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 24-7 |  Hierbij nog onder voorbehoud het trainingsschema voor het komend seizoen. Na de vakantieperiode worden de laatste details nog ingevuld. Dit heeft mede te maken met lesroosters die pas laat bekend zijn. ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 28-6 |  Op dit moment zijn er diverse vacatures binnen QS. We hebben komend seizoen weer veel mensen nodig om onze club draaiende te houden. In bijgaand document staan alle vacatures.  Mocht je nu vragen hebben over één van de openstaande vrijwilligersfuncties, stuur dan even een mail naar [email protected]
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 11-6 | 
Heerenveense Hockeyclub Quick Stick trekt al jaren een toenemend aantal jeugdleden. Maar ook de seniorenlijn groeit gestaag door. Voldoende om ook in seizoen 2018-2019 een Heren 1- en Dames 1-team te vormen. Er is nog ruimte in beide teams voor ervaren hockeyers met ambitie.
Dames 1 is een mooie mix van jong en iets oude ... Lees verder
Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.