Nieuwsafbeelding
maandag 18-6 |  De teamindeling voor seizoen 2018-2019 is bekend. We hebben geprobeerd dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Woensdag 20 juni van 20.30 - 21.30 is er in het clubhuis de mogelijkheid om vragen te stellen over de indeling. Alle lijncoördinatoren zijn dan aanwezig. Vanaf de C-leeftijd willen we graag dat de jeugdspeler ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 13-6 |  Zaterdag 30 juni nodigen we jullie, leden en ouders van leden, van harte uit om op de club aanwezig te zijn voor Let’s Roll. Dé kennismakingsdag voor kinderen met hun nieuwe teamgenoten en voor ouders met de ouders van de nieuwe teamgenoten.
Gedurende het uur dat de ouders kennis maken met de ouders uit het nieuwe team, zijn er ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 12-6 |  M8E2 won een smakelijke prijs met de actie 'Scoren voor de club': pizza eten van New York Pizza!
We kregen een gezellig verslag:

Wat hebben de meiden vandaag allemaal extra veel zin in de hockeytraining… het is eindelijk 8 juni… de dag dat we na de training met elkaar gaan PIZZA eten.


De meiden hadd ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 11-6 | 
Heerenveense Hockeyclub Quick Stick trekt al jaren een toenemend aantal jeugdleden. Maar ook de seniorenlijn groeit gestaag door. Voldoende om ook in seizoen 2018-2019 een Heren 1- en Dames 1-team te vormen. Er is nog ruimte in beide teams voor ervaren hockeyers met ambitie.
Dames 1 is een mooie mix van jong en iets oude ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 4-6 |  De selectie voor Noord 2018-2019 is voor Quick Stick zeer succesvol verlopen. Kinderen van geboortejaar 2005 hebben afgelopen weken op onze velden de selectieprocedure doorlopen. Alle 6 meiden die de eerste ronde waren doorgekomen, zijn maandagavond definitief geselecteerd. Cleo Sibon, Elle Raven, Noor Elsen en Nynke Huistra (allen MC1) en T ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 3-6 |  v.a. 18 juni – einde reguliere trainingen (evt start training nieuwe teams seizoen ’18-’19)
In overleg met de trainer kan besloten worden om eerder te stoppen met de trainingen of langer door te trainen. Dan dat graag wel doorgeven aan [email protected]
zaterdag 16 juni Slottoernooi Jongste jeugd
zaterdag 30 juni Let ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 3-6 |  Aanvullende informatie selectiebeleid Quick Stick Jeugd 2018-2019

Beleid D-jeugd
Inmiddels is de (nieuwe) weg die de KNHB in wil slaan met betrekking tot het selecteren van jeugd duidelijker geworden. Voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar is het van belang dat deze zich breed motorisch ontwik ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 28-5 |  GEFELICITEERD!!!
Het is een feit: QS Veteranen A zijn kampioen en gaan voor de 4e keer naar het NK op 24 juni 2018 in Eindhoven . Iedereen is welkom ze te komen aanmoedigen! Het is een dag waarop op hoog niveau wordt gehockeyed door dames en heren teams. Ook zijn er vaak leuke hockey-activiteiten voor kinderen! Voor ieder wat wils!
Wi ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 28-5 |  Met nog drie wedstrijden te spelen, acht punten voorsprong en een doelsaldo van + 20 konden de meiden van A3 bij winst op Groningen MA4 het kampioenschap in de thuiswedstrijd veiligstellen. Dit was de enige tegenstander waar ze in deze competitie ronde van verloren hadden.
Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden maar van een serieu ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 22-5 |  Zaterdag 30 juni as is er weer de jaarlijkse Volvo familie hockeydag. Dit jaar in combinatie met Let's rol. Het aanmeldingsformulier met het voorlopige programma vind je in de bijlage.
Meld je snel aan met je familie, vrienden of teamgenoten.

We kunnen voor de dag zelf ook nog wel hulp gebruiken daarvoor ka ... Lees verder
Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.