Kom naar de online open dag van Luzac op 6 februari!

28-1-2021
Nieuwsafbeelding

Net als Quick Stick zet Luzac zich volop in voor de ondersteuning van talentontwikkeling. Dat maakt Luzac als sponsor en Quick Stick zo’n goede match. Ontdek wat de onderwijsmogelijkheden en -visie van Luzac zijn en hoe het persoonlijke onderwijs kan helpen bij het bereiken van maximale resultaten tijdens de online open dag van Luzac op 6 februari 2021.

Het persoonlijke onderwijs van Luzac

Luzac biedt voortgezet onderwijs op maat, waarmee leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen op een manier die bij hen past. In de kleine klassen leren docenten leerlingen vliegensvlug kennen. Zo kunnen ze elke leerling persoonlijk helpen. Ook worden leerlingen intensief begeleid door hun leerlingbegeleider die altijd voor hen klaarstaat. Luzac gelooft dat elke leerling kan groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau. Zo bloeien leerlingen bij Luzac stuk voor stuk op en halen ze het beste uit zichzelf.

Van de tweejarige, brede brugklas tot de bovenbouw en het (versnelde) examenjaar: Luzac focust zich gedurende de gehele middelbareschooltijd op de behoeften en doelen van de leerling. De leerlingbegeleider monitort hoe de leerling het beste geholpen kan worden, met bijvoorbeeld meer tijd, steunlessen of juist met extra mogelijkheden, zoals school combineren met topsport en overstappen naar een hoger niveau. Zo halen leerlingen, net als op het hockeyveld, alles eruit wat erin zit.

De online open dag van Luzac

Helaas is het wegens de huidige Corona-maatregelen niet mogelijk om de open dag op onze Luzac-vestigingen te organiseren maar gaan we online!

Tijdens de online open dag van Luzac krijgen bezoekers alle informatie over het onderwijs van Luzac, het leerplan op maat en de extra mogelijkheden waarmee leerlingen optimaal presteren. Ook horen ze alles over Luzac Studiebegeleiding, waarmee leerlingen van andere middelbare scholen, achtstegroepers van de basisschool maar ook eerstejaarsstudenten gericht geholpen worden na schooltijd. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Praktische informatie

Wanneer? 6 februari 2021

Hoe laat? Van 11.00 tot 11.45 uur

 

Meer weten over Luzac? Luzac beantwoordt graag al jouw vragen en denkt met je mee over een passende keuze. Neem contact met ons op.

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.