Coaches & definitieve teamindeling 2019/2020

25-6-2019
Nieuwsafbeelding

Bijgaand vinden jullie de definitieve teamindeling van de gehele jeugdlijn voor het seizoen 2019/2020. Hier hebben nog enkele wijzigingen plaatsgevonden. Bijgaand vinden jullie de definitieve teamindeling van de gehele jeugdlijn voor het seizoen 2019/2020. Hier hebben nog enkele wijzigingen plaatsgevonden.

Daar waar we in sommige lijnen met krappe teams te maken hebben (zoals de MD-lijn), verwachten we een maximale opkomst bij wedstrijden en hopen we op de nodige flexibiliteit bij het onderling invallen. Zo starten de MD2 en MD3 bijvoorbeeld in dezelfde klasse en is onderling invallen waar nodig mogelijk.

Voor sommige teams zijn de coaches al bekend. Deze staan in het overzicht bij de teams vermeld. Daar waar nog geen coach en/of teammanager is, kunnen ouders dit bij Let’s Roll onderling verdelen. Let’s Roll is dit jaar alleen voor de jongste jeugd t/m C lijn. Ouders van de A en B teams kunnen zich daarom bij interesse melden bij de desbetreffende lijncoördinator via [email protected].

We hebben het vertrouwen dat we er met z’n allen weer een mooi en prettig hockeyseizoen van gaan maken.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie


Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.