Meld je aan voor de hockeytalentgroep op het OSG Sevenwolden!

2-2-2020
Nieuwsafbeelding

In het schooljaar 2011-2012 is de locatie Buitenbaan, OSG Sevenwolden te Heerenveen gestart met de hockeytalentgroep voor leerlingen met hockeytalent. Het Instroom Talentcentrum (ITC) hockeytalentgroep wordt in schooljaar 2020-2021 voortgezet, afhankelijk van voldoende aanmeldingen. 

Wat is een hockeytalentgroep? Hockeytalenten krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd onder deskundige leiding hockeytrainingen te volgen. Dat is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.00 – 09:30 uur op het hockeycomplex van HHC Quick Stick in Heerenveen. De trainingsbijdrage voor deelname aan deze talentgroep bedraagt max. €145,- per jaar.

Met het lesrooster wordt rekening gehouden om deze training te kunnen volgen.

De leerlingen blijven trainen en spelen bij hun eigen vereniging en/of bij districtsactiviteiten. 

Hoe kom je in aanmerking voor de hockeytalentgroep? Je volgt het Voortgezet Onderwijs in klas 1, 2 of 3 van de SportLifeStyle stroom van locatie Buitenbaan, klas 1,2 of 3 Gymnasium van locatie Fedde Schurer of in klas 1,2 of 3 van Eén VMBO van het Kei College. Leerlingen in klas 4 en hoger moeten in bezit zijn van een LOOT-status om te mogen deelnemen. We verwachten van de deelnemers enthousiasme voor de hockeysport en een duidelijke instelling en drive om de individuele hockeykwaliteiten op een hoger niveau te willen brengen. Vanzelfsprekend ligt de definitieve keuze om deel te willen nemen bij de leerling en diens ouder(s)/verzorger(s). 

Wil je meer informatie hierover of je aanmelden, dan kun je contact opnemen met Marc Horsten.  [email protected]    tel.nr 06-23342963

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.