Nieuwsafbeelding
maandag 8-7 |  Per 1 augustus 2019 worden er spelregelwijzigingen opgenomen in het spelreglement veldhockey. De belangrijkste wijzigingen zijn dat alle elftalwedstrijden in vier kwarten worden gespeeld én dat het niet meer mogelijk is met een vliegende keeper te spelen. 
Sinds een aantal jaren worden bij internationale comp ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 25-6 |  Bijgaand vinden jullie de definitieve teamindeling van de gehele jeugdlijn voor het seizoen 2019/2020. Hier hebben nog enkele wijzigingen plaatsgevonden. Bijgaand vinden jullie de definitieve teamindeling van de gehele jeugdlijn voor het seizoen 2019/2020. Hier hebben nog enkele wijzigingen plaatsgevonden.
Daar waar we in sommige ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 17-6 |  In de bijlage vinden jullie de teamindeling voor het seizoen 2019/2020, met uitzondering van de MA-lijn. Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur as woensdag 19 juni van 20-21 uur in het clubhuis. Alle lijncoördinatoren zijn dan aanwezig. We zien graag dat vanaf de C-leeftijd de je ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 1-6 |  De speeldagen voor volgend seizoen zijn vastgesteld door de bond. Zie de bijlage voor de concept planningen van de (jongste) jeugd. 
Zoals de planning nu is, begint de competitie voor A en B jeugd topklasse en subtopklasse op 31 augustus. 
De C jeugd en jonger en de senioren starten in het weekend van 7 en 8 september. Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 14-5 |  We trainen dit seizoen door tot 15 juni. Daarna is er, naar behoefte, ruimte om in de nieuwe team-samenstellingen te gaan trainen.
 
We starten de trainingen voor het seizoen 2019-2020 dan weer vanaf 26 augustus (wanneer de scholen weer beginnen). De selectieteams starten een week eerder, namelijk vanaf 19 augustus.
... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.