Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Als bestuur zijn we altijd bezig met het verder verbeteren van zaken binnen de club. Het innen van de contributie is iets dat (al langer) vrij lastig en tijdrovend blijkt. Om dat op te lossen gaan we met ingang van huidig seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert, zoals het verstu ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Op dinsdag 23 oktober vindt bij Sportstad Heerenveen de Mega sportdag plaats. Quick Stick organiseert samen met de KNHB clinics Urban Hockey!
Urban Hockey is een stoere vorm van hockey, die bestaat uit coole tricks, battles en challenges. Kan jij dat kleine balletje in de lucht houden, terwijl je met je stick allerlei moves maakt? Durf ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 1-10 |  Het weekend 27/28 oktober (einde herfstvakantie) is een regulier competitieweekend voor alle teams. De wedstrijden staan voor de meeste teams nog niet in het wedstrijdschema omdat dat afhankelijk is van de indeling na de herfstvakantie.
Het weekend 5/6 januari (einde kerstvakantie) is een regulier competitieweekend voor alle ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 27-9 |  De afgelopen jaren heeft QS steeds minder nieuwe jeugdleden gekregen. Redenen hiervoor is naast demografische factoren en de aantrekkingskracht van voetbal (ook voor meisjes), met name het feit dat we vanuit QS hier de afgelopen jaren niet al te veel aandacht aan besteed hebben. Simpelweg omdat we hier geen vrijwilligers voor hadden.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 19-10 |  Wij zijn opzoek naar kids en/of volwassenen die tijdens de spokentocht op 3 november in het bos als spook willen figureren ( het liefst in het bezit van eigen spokenkleding/decoratie).  Beginnen om 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur afhankelijk van aantal groepen die zich aanmelden. Voor iets te eten wordt gezorgd.
Als je ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Zaterdagavond 3 november is het weer zover: de jaarlijkse Spokentocht voor F- t/m C-jeugd! Dit keer georganiseerd door de Activiteitencommissie in samenwerking met de ouders van M8E2 en MC2. Je maakt in groepjes van 6 tot 8 een spannende en leuke wandeling door het bos. Meld je snel aan!
 
Doe mee met (een deel van) je ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-10 |  Het B+-feest is dit jaar een heuse Proms Night Party! Meld je snel aan voor dit te gekke feest, dat plaatsvindt op zaterdag 24 november. Volgens Amerikaanse traditie worden er die avond een King en Queen van Quick Stick gekozen. Luzac verzorgt een mooie prijs voor deze twee personen.
 
Je kunt op 24 november tussen 21. ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.