Nieuwsafbeelding
woensdag 12-5 | 
Om genoeg clubscheidsrechters te hebben, moet ieder spelend lid vanaf 16 jaar zijn/haar scheidsrechterskaart halen. Dit stond door COVID-19 even stil, maar we pakken de draad nu weer op! Deze week ontvangen alle jeugdleden die volgend seizoen in de B- of A-jeugd spelen en nog geen kaart hebben een inlogcode voor de online cursus. Je h ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 20-4 | 
Tijdens de landelijke Mei vakantie (zaterdag 01 t/m zaterdag 08 Mei) zijn er geen veld- en keeperstrainingen voor zowel de Jongste jeugd / Jeugd / Senioren teams.

Er zijn ook geen veld- en keeperstrainingen voor alle teams op de volgende feestdagen:

- Koningsdag (Dinsdag 27 April)
- Hemelvaartsweekeinde (Donde ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 18-4 |  Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- en 5-jarigen op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey Hockey! Kinderen kunnen ook Funkey een maand lang gratis uitproberen.

Bij Funkey Hockey staat het met veel plezier en spelenderwijs goed leren bewegen centraal. De tra ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 11-4 |  Heb je zin om komend seizoen fanatiek hockeyen te combineren met veel gezelligheid? Dan is ons Dames 1-team in oprichting misschien wel wat voor jou! Om dat te ontdekken ben je vanaf 16 april a.s. elke vrijdagavond tot begin juli van harte welkom tijdens de inlooptraining Dames 1.
 
De inlooptraining start om 19.30 uur en duu ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 24-3 |  HHC Quick Stick doet met veel andere sportclubs- en verenigingen mee met ‘Van hier tot Tokyo’ van Heerenveen, ’n Gouden Plak. Hierbij proberen we met zoveel mogelijk (maar in ieder geval 50) leden in 100 dagen de afstand naar Tokyo (de stad van de Olympische Zomerspelen) af te leggen: 9.190 kilometer. Als deelnemer maak je (per club) kans op vijf ... Lees verder

 

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.