Nieuwsafbeelding
donderdag 13-2 |  Het gebeurt de laatste tijd regelmatig dat jeugd uit Heerenveen en omstreken 's avonds rondhangt in de buurt van het QS clubhuis om daar in te drinken voorafgaand aan een feestje of om andere gezamenlijke activiteiten uit te voeren die niet hockey gerelateerd zijn. Dit is niet toegestaan omdat het leidt tot overlast; achtergebleven bierflesjes, kap ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 4-2 |  Tijdens de Voorjaarsvakantie, week 8 (17 t/m 22 februari) zijn er geen veld- en keeperstrainingen, tenzij er anders is afgesproken.
Iedereen een fijne vakantie gewenst
Technisch Kader ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 2-2 |  In het schooljaar 2011-2012 is de locatie Buitenbaan, OSG Sevenwolden te Heerenveen gestart met de hockeytalentgroep voor leerlingen met hockeytalent. Het Instroom Talentcentrum (ITC) hockeytalentgroep wordt in schooljaar 2020-2021 voortgezet, afhankelijk van voldoende aanmeldingen. 
Wat is een hockeytalentgroep? Hockeytalenten kr ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 10-1 |  Beste leden, coaches, ouders etc.
Graag jullie aandacht voor het volgende. Het is altijd weer een enorme puzzel om bij alle wedstrijden (zowel zaal als veld) de scheidsrechters in te delen. De arbitrage commissie is hier iedere keer weer ontzettend druk mee. Het is dan ook enorm frustrerend als de scheidsrechters-indeling bekend wo ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.