Nieuwsafbeelding
donderdag 23-3 |  Vandaag is de laatste dag om het bestelformulier in te leveren!
Zonder formulier kunnen wij helaas niet de juiste aantallen bestellen. Kom daarom graag even langs bij de club en lever je formulier in. Vanavond gaat de Evenementen Commissie aan de slag met de bestellingen.
Mocht je vergeten zijn je formulier in te leveren en he ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 21-3 |  Wat is er al veel verkocht, geweldig! 
Nog even wat belangrijke mededelingen. Donderdag 23 maart moeten de formulieren ingeleverd zijn. Je kan deze op de bar leggen in de kantine. Het is verstandig om je formulier alvast in te leveren als je deze week training hebt. Dan vergeet je het ook niet! 


Op woe ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 15-3 |  Helaas hebben vorig weekend een stel vandalen het clubgebouw en buitenmeubels flink beschadigd. Gisteravond hebben wij (de evenementencommissie en het bestuur) een actie op poten gezet. Met deze actie willen wij graag geld inzamelen voor nieuwe buitenmeubels en beveiligingscamera's. 
Doen jullie mee? Van de trainers krijgen jullie ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 14-3 |  Vorig weekend zijn we onaangenaam verrast doordat een stel vandalen ons clubgebouw en onze buitenmeubels flink hebben beschadigd!
Het is natuurlijk onacceptabel om op deze manier doelloos andermans spullen te vernielen en al helemaal bij een vereniging wat als doel heeft om sportief plezier te faciliteren. Een vereniging wat grotendeels ... Lees verder

 

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.