Nieuwsafbeelding
donderdag 21-11 |  Vanaf maandag 25 november gaat de wintertrainingsperiode in. Dat betekent dat we die week starten met de zaaltrainingen. Ook blijft elk team wekelijks een veldtraining houden. Het trainingsschema vind je op de website en in Lisa. Let op: de trainingstijden kunnen anders zijn dan in de eerste maanden van het seizoen!


C ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 20-11 |  Ook dit seizoen werken we samen met ClubCollect voor de contributie-inning. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert, zoals het versturen van betaalverzoeken.
 
ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat het innen van contributie makkel ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 14-11 |  Op zondag 29 en maandag 30 december wordt er bij Sportstad Heerenveen weer een tof zaalhockeykamp vanuit Nationale Sportkampen georganiseerd. De ideale manier om je zaalhockeyskills naar een hoger niveau te brengen! Tegen die tijd heb je er al wat zaaltrainingen en -wedstrijden opzitten en met dit zaalhockeykamp raak je niet uit de 'flow'. Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 13-11 |  Om te oefenen voor het scheidsrechtersexamen moet je inloggen in de Digitale Leeromgeving (DLO) van de KNHB.
Om in te loggen in deze DLO dien je eerst een KNHB-account te hebben. Om een KNHB-account aan te maken, kun je onderstaande stappen doorlopen. Let er op dat je het juiste bondsnummer hebt om een account te kunnen aanmaken.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 6-11 |  Vrijdag 29 november om 19.30 uur staat het CS examen gepland (voor beginnende scheidsrechters) in het clubhuis. Er komt een examinator van de KNHB om de examens schriftelijk af te nemen. Het examen bestaat uit 30 vragen, waarvan 5 vragen over zaalhockey. Hiervoor krijg je 40 minuten de tijd. De vragen zijn multiple choice, in te vullen op ee ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 29-10 |  Op zaterdag 23 november vindt het B+-feest weer plaats. Deze mooie party heeft dit jaar als thema ‘après-ski’, waar je je volledig op mag uitleven. Aanmelden kan vanaf nu!
Het feest duurt van 21.00 tot 01.00 uur. Je kunt alleen naar binnen tussen 21.00 en 21.30 uur, dus kom op tijd! Je kunt je vanaf nu aanmelden en mag per persoon 1 intro ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.