Nieuwsafbeelding
dinsdag 22-1 |  Nu het winterweer doorzet vervallen alle veld trainingen deze week. Maandag 28 januari kijken we hoe het verder gaat. Houd de site in de gaten.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 22-1 |  Afgelopen zondag 20 januari werd onze dames 1 ongeslagen kampioen. In het laatste weekend van de competitie hadden ze genoeg aan 1 punt om het kampioenschap binnen te slepen. De eerste wedstrijd van die dag was de nummer 3 tegen de nummer 2, Leeuwarden D1- GCHC D1. Omdat dit eindigde in een gelijkspel waren de dames van Quick Stick zonder no ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 21-1 |  Afgelopen zaterdag was de start van de KNHB trainers- en coach opleiding. De eerste sessie was voor trainers en coaches van zowel Graspiepers als Quick Stick. Sietske Geerards (KNHB opleider en trainer-coach van Quick Stick Dames 1) verzorgt alle 3 sessies. De volgende sessie is specifiek voor coaches. Deze is as donderdag van 19.30- 22.00 ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 18-1 |  In verband met de verwachte winterse weersomstandigheden vervallen de veld trainingen op maandag 21 en dinsdag 22 januari. Dinsdag wordt besloten of er de rest van de week getraind kan worden. Houd daarvoor de website in de gaten.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 14-1 |  Afgelopen weekend konden de jongens zich plaatsen voor de halve finales van het district noord-oost. En dat is glansrijk geslaagd. Met slechts een punt achterstand op de nummers 2, Wageningen en U pward waren er nog drie kanshebbers voor een plek. Twee overwinningen zelf halen was vooraf de doelstelling en dat lukte. De eerste wedstrijd te ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 9-1 |  In 2018 heeft de KNHB haar hernieuwde visie op de ontwikkeling van hockeyers naar buiten gebracht. Goed opgeleide trainers en coaches zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) hockeyers. Daarom verzorgt de KNHB opleidingen bij verenigingen voor trainers en coaches.
Wij willen jou uitnodigen hieraan deel te nemen! Het programma m ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 4-1 |  Belangrijk nieuws voor alle coaches, teammanagers en scheidsrechters!

Morgen (zaterdag 5 januari) start de KNHB met een nieuw Digitaal WedstrijdFormulier.

De algemene handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF .
Lees deze goed door.

Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 6-12 |  Voordat de eerste wedstrijden in Sportstad worden gespeeld, hebben we nog enkele punten van aandacht voor de scheidsrechters in de zaal. Deze  ‘opfrisregels’ zijn natuurlijk ook handig voor spelers.

Spelregels in de zaal:
- alleen pushen, NIET slaan;
- een bal mag niet hoog gespeeld worden (liftjes en over stick heen s ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 27-11 |  Beste spelers en ouders van Quick Stick,
De winterperiode is weer begonnen, dit betekent dat de zaaltrainingen weer gestart zijn en dat we nog maar 1 x per week buiten trainen.
Kijk goed op de site naar de tijden en waar je training hebt, zowel buiten als binnen.
Voor binnen geldt, schone binnenschoenen zonder z ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.