Junioren - Jongste Jeugd 

Jonge kinderen zijn vaak zeer speels. Voor hen moet hockey vooral leuk, veilig en leerzaam zijn. De kinderen willen plezier hebben tijdens het hockeyen en proberen om op een veilige manier met bal en stick om te gaan, winnen is veel minder belangrijk. Jongste Jeugdhockey is de hockey speel- en leerperiode voor kinderen vanaf 4/5 jaar tot 10 jaar. Funkey leden spelen nog geen wedstrijdjes. Hier staat plezier in sportief bewegen centraal. Vanaf de F-jeugd worden er wedstrijdjes gespeeld. Eerst 3 tegen 3, daarna 6 tegen 6 en dan 8 tegen 8. Winnen of verliezen is hierbij van ondergeschikt belang. De grootte van het speelveld wordt per categorie aangepast.

Funkey 4 en 5 jaar oud sportief bewegen op een FUN manier!
F- jeugd 6 en 7 jaar oud spelen op een klein veldje 3 tegen 3
E6- jeugd 8 en 9 jaar oud spelen op een ¼ veld 6 tegen 6
E8/D8- jeugd
9 en 10 jaar oud
spelen op een ½ veld 8 tegen 8

De volgende stap is elftalhockey op een heel veld.

Voor meer informatie voor de begeleiders zie hoofdmenu Begeleiders – spelbegeleider.

Enthousiast over hockey?
Iedereen mag een maand lang gratis komen proeftrainen! Je hoeft daarna pas te besluiten om lid te worden.
Stuur een mailtje onder vermelding van "proeftrainen", met je naam en je geboortedatum naar de ledenadministratie en je hoort wanneer je 1e training is. 

De training voor Funkey hockey, F-jes en E-tjes vind je in het overzicht van alle Quick Stick trainingen: klik hier.Alle jongste jeugd teams trainen minimaal één keer per week. Funkey hockey stopt in de winter cq zaalperiode (december-februari). Tijdens de schoolvakanties trainen we niet. De training gaat verder altijd door, tenzij de weersomstandigheden het trainen onmogelijk maken. In de winterperiode trainen de F-jes alleen in de zaal en niet buiten. Als de training wordt afgelast dan plaatsen we een bericht op de website. Neem bij vragen over de trainingen contact op met de trainingscoördinator.


 
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.