Senioren - Trimhockey 
Als trimhockeyer bij Quick Stick zit je goed! Zoveel keus…

Yes! We mogen weer.. Kom jij ook?

Wij als trimhockeyers bestaan uit een gemengde groep van dames en heren. Door de verschillende niveaus, leren wij van elkaar.
Er zijn drie mogelijkheden om als trimmer bij ons te komen hockeyen op de prachtige velden van Quick stick. We nodigen jou uit om met ons mee te doen!

Trimhockey groep (maandagavond)
Het team bestaat inmiddels uit een groep enthousiaste spelers die veelal door hun kinderen (weer) in aanraking zijn gekomen met de hockeysport. Naast ouders die de stick weer oppakken zijn er ook teamleden die nooit eerder hebben gehockeyd. Naast het aanleren van de juiste techniek is ook het spelen van partijtjes een vast onderdeel van de training. Het team sport voor de gezelligheid, maar ook zeker om te leren en elke keer beter te worden. De trainingen worden gegeven door Rob Verkerk en starten op maandagavond om 20.45 uur op het waterveld.

Trimhockey (dinsdagavond)

Voor de meer gevorderde hockeyers is er op de dinsdag een gemengde groep. Veel lol tijdens het spelen van een partijtje maakt het een geslaagde training. Zo geslaagd dat je niet kunt wachten tot de volgende week.

Kun je eens een dinsdag niet, geen probleem!
Schuif aan naar een volgende week en speel weer een partijtje mee.
Wil je wel iedere week gezellig komen hockeyen maar niet vastzitten aan wekelijkse wedstrijden, dan zit je bij ons goed.
En natuurlijk, hebben wij na de training een derde helft.
Wij zien je graag eens op de dinsdagavond verschijnen!
Groetjes, de trimmers van dinsdag.

Trimhockey (woensdag ochtend)
Ben je (weleens) vrij op woensdag en vind je het heerlijk om in de ochtend te sporten, dan kun je terecht bij de woensdagochtend groep. Deze groep is al een flink aantal jaren actief op de woensdag; gezellig, maar ook fanatiek. Overwegend dames, maar ook zeker aangevuld met heren. Belangrijk voordeel van de ochtend; we trainen op waterveld en hebben alle ruimte. Heerlijk! En met een vaste trainer (Jos van Kimmenaede). Zo wordt de techniek verder bijgeschaafd en krijgen we tactische tips. Na de warming-up gaan we aan de slag met oefeningen en de training eindigt uiteraard met een partijtje.
Ook wij hebben voor de liefhebbers een derde helft, niet met sherry, maar wel met koffie en thee.
Iedereen is welkom op de woensdag (van 9 tot 10.15), beginners, gevorderden, trimmers van de avond enz. Kun je maar zo nu en dan, geen probleem. Altijd goed!

Tot snel!

Foto: Margon Mink

Bij trimhockey train je 1 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variërend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en eindigt met een partijtje. Op woensdagochtend gebeurt dit onder leiding van een enthousiaste trainer. We spelen gemengd. Na de training praten we nog wat na onder het genot van koffie/thee in de ochtend of een drankje in de avond…. (geen verplichting uiteraard)

We spelen geen zondagscompetitie maar we organiseren af en toe oefenwedstrijden met trimhockeyers uit de omgeving. Ook zijn er toernooien waar we graag aan meedoen, maar geen van deze dingen zijn verplicht. Het gaat er vooral om lekker buiten in beweging te zijn met een stick en bal en vooral met elkaar. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

Er zijn drie trimhockeygroepen bij Quick Stick:
- Maandagavond 20:45 - 22:00
- Dinsdagavond 20:30 - 22:00
- Woensdagochtend 09:00 - 10:15

Belangstellenden hiervoor kunnen zich melden via onderstaande mail.

We spelen het hele jaar door tijdens het seizoen buiten, met uitzondering van feestdagen of als de weersomstandigheden het niet toelaten.

Wil je mee trimmen en kijken of trimhockey ook iets voor jou is? Stuur dan een mail naar:
[email protected]

 
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.