Vandalisme op ons clubterrein

14-3-2023
Nieuwsafbeelding
Vorig weekend zijn we onaangenaam verrast doordat een stel vandalen ons clubgebouw en onze buitenmeubels flink hebben beschadigd!

Het is natuurlijk onacceptabel om op deze manier doelloos andermans spullen te vernielen en al helemaal bij een vereniging wat als doel heeft om sportief plezier te faciliteren. Een vereniging wat grotendeels drijft op de inzet van vrijwilligers, die graag hun energie willen inzetten om iets positiefs te creëren. Maar soms gaat die energie noodgedwongen op in het opruimen en het weer herstellen van wat er was. Terwijl iedereen begrijpt dat we graag onze energie juist zouden willen gebruiken om een stap vooruit te doen.

We zijn daarom blij om te kunnen melden dat de evenementen commissie zich vanavond sterk heeft gemaakt om van de nood een deugd te maken en op hele korte termijn een actie op poten te zetten. Een actie met een duidelijk doel; geld inzamelen voor buitenmeubilair én voor beveiligingscamera's. Want dit gedrag is niet acceptabel en zou niet zonder consequenties mogen blijven....

Nieuws over deze actie volgt spoedig, hou dit kanaal in de gaten!

Het bestuur
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.