Feestelijk rookvrij

17-3-2018
Nieuwsafbeelding

Op vrijdagavond 16 maart werd in het clubhuis feestelijk stilgestaan bij het volledig rookvrij worden van Quick Stick. In Heerenveen is Quick Stick de eerste sportclub die rookvrij geworden is en landelijk behoren we tot de eerste 12 hockeyclubs.


Na speeches van projecttrekker Madelon Visser en wethouder Hans Broekhuizen, werden officieel de afspraken met huisarts Joost Bronswijk ondertekend.


Bronswijk gaf een belangrijke impuls aan het rookvrij worden, door in september 2017 een cheque van € 10.000,- in het vooruitzicht te stellen. Van dit bedrag zal een fors deel van de verlichting van het 3e veld worden bekostigd.

Na dit officiële moment werd het heerlijke pastabuffet geopend, dat verzorgd werd door MC1. Iets later op de avond werd in de inmiddels snijdende kou de bekerwedstrijd van onze Dames 1 tegen Amersfoort gespeeld, die op het programma stond. Ondanks het goede eten, de dekentjes en de handwarmers verloor ons goede team met 1-3.

Bij het officiële gedeelte was ook pers aanwezig. De LC plaatste een groot artikel in de krant van zaterdag 17 maart.

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.