Seizoen 2018-19: Oproep voor kandidaten Dames 1, Dames 2 en Heren 1!

1-5-2018
Nieuwsafbeelding

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Vanuit het bestuur willen we qua seniorenteams, inzetten op een Dames 1, Dames 2 en Heren 1. Daarnaast hebben we natuurlijk weer een Veteranen A en B en Dames A team in de competitie. 

  

Hierbij de oproep aan geïnteresseerden (van binnen en buiten de club) voor Dames 1, Dames 2 en Heren 1, om je aan te melden via [email protected] (voor vragen kun je ook bij hen terecht). Hoe eerder wij zicht hebben op kandidaat spelers, hoe eerder wij een definitief besluit kunnen nemen. Uiterlijk 5 juni moeten wij de inschrijving van het aantal teams aan de bond doorgeven. Hierop is geen uitstel mogelijk. Kortom, laat ons voor die datum weten of je in 1 van deze teams wil spelen! 

Om alvast in je agenda te noteren: open selectietrainingen voor Dames 1 op dinsdag 19 juni, vrijdag 22 juni en dinsdag 26 juni van 19.45 -21.30 uur.

  

Bestuur en seniorencommissie

Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.