Seizoen 2018-19: Oproep voor kandidaten Dames 1, Dames 2 en Heren 1!

1-5-2018
Nieuwsafbeelding

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Vanuit het bestuur willen we qua seniorenteams, inzetten op een Dames 1, Dames 2 en Heren 1. Daarnaast hebben we natuurlijk weer een Veteranen A en B en Dames A team in de competitie. 

  

Hierbij de oproep aan geïnteresseerden (van binnen en buiten de club) voor Dames 1, Dames 2 en Heren 1, om je aan te melden via [email protected] (voor vragen kun je ook bij hen terecht). Hoe eerder wij zicht hebben op kandidaat spelers, hoe eerder wij een definitief besluit kunnen nemen. Uiterlijk 5 juni moeten wij de inschrijving van het aantal teams aan de bond doorgeven. Hierop is geen uitstel mogelijk. Kortom, laat ons voor die datum weten of je in 1 van deze teams wil spelen! 

Om alvast in je agenda te noteren: open selectietrainingen voor Dames 1 op dinsdag 19 juni, vrijdag 22 juni en dinsdag 26 juni van 19.45 -21.30 uur.

  

Bestuur en seniorencommissie

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.