Innen contributie via ClubCollect

15-10-2018
Nieuwsafbeelding

Als bestuur zijn we altijd bezig met het verder verbeteren van zaken binnen de club. Het innen van de contributie is iets dat (al langer) vrij lastig en tijdrovend blijkt. Om dat op te lossen gaan we met ingang van huidig seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert, zoals het versturen van betaalverzoeken.

 

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat het innen van contributie makkelijker gaat. Binnenkort ontvangt ieder lid een betaalverzoek per e-mail, sms en/of post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina maak je een betaalkeuze: je kunt kiezen tussen betalen in termijnen en het ineens betalen van de gehele contributie. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd per automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging, zodat je altijd op de hoogte bent en ervoor kunt zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

 

Delen gegevens

Er zullen enkele persoonsgegevens (zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer) worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

 

Meer informatie

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Heb je vragen, dan kun je altijd even de penningmeester benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn, zijn zowel de penningmeester als ClubCollect beschikbaar.


Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.