Oproep inzake invullen & afronden wedstrijdformulier

20-11-2018
Nieuwsafbeelding

Beste mensen,

 

Met deze oproep willen we alle coaches, teammanagers en scheidsrechters attenderen op hun verantwoordelijkheid om het wedstrijdformulier in te vullen en op tijd af te ronden, bij voorkeur uiterlijk zondag om 18.00 uur.

 

Iedereen weet dat het wedstrijdformulier na iedere wedstrijd moet worden ingevuld en afgerond. Het invullen en afronden van het wedstrijdformulier is een hele eenvoudige handeling en iedereen kan begrijpen dat er zonder wedstrijdformulier geen competitie kan worden bijgehouden. Helaas worden veel wedstrijdformulieren niet of niet op tijd afgerond.

 

Bijgevoegd is een document dat toelichting geeft op de procedure voor het invullen en afronden van het wedstrijdformulier. Het is ook te vinden via de volgende link:

https://www.knhb.nl/app/uploads/2018/09/Procedure-invullen-en-afronden-DWF.pdf

 

Als de wedstrijdformulieren niet tijdig worden doorgegeven aan de bond staat daar een boete op voor de club. De praktijk is nu dat het Wedstrijdsecretariaat, zelfs na een automatische herinnering, nogmaals een herinnering stuurt of aan het einde van ieder weekend als een sleepnet alle nog niet afgeronde formulieren afrondt in jullie plaats.

 

Op incidentele basis zijn we graag van dienst en wij zijn beschikbaar voor vragen,maar het niet (tijdig) invullen lijkt inmiddels ingesleten gedrag te zijn geworden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het Wedstrijdsecretariaat structureel deze gaten dicht loopt.

 

Daarom hierbij onze vriendelijke, doch dringende, oproep om deze taak op tijd uit te voeren. Kleine moeite en groot plezier voor alle betrokkenen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wedstrijdsecretariaat Quick Stick

Jan-Joris van Dijk - Junioren

Nienke Zijlstra - Senioren

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.