Lilian Verhaag haalt KNHB Diploma Keeperstrainer Gevorderden

9-4-2019
Nieuwsafbeelding
Gisteren heeft Lilian Verhaag haar KNHB Diploma Keeperstrainer Gevorderden gehaald. Een felicitatie waard namens iedereen binnen QS!

Op internationaal niveau is aangetoond dat een goede, doordachte en verantwoorde opleiding en begeleiding van keepers een noodzaak is om aan de top mee te doen. Door de veranderende spelregels wordt het keepen steeds spectaculairder en uitdagender. Toch kan dat gevoel pas ontstaan wanneer kwalitatief goed opgeleide keeperstrainers op clubniveau actief zijn. Doordat de keeper en de keeperstrainer met en van elkaar leren en ervaring op doen, wordt een goede basis gelegd voor een verdere ontwikkeling van de doelverdediger op basis van een optimale begeleiding door de keeperstrainer.

De opleiding bestond uit acht bijeenkomsten van ieder 3 uur (binnen maximaal 4 maanden). Daarnaast komt er ongeveer 6 tot 8 uur zelfstudie bij kijken. Voor het uitwerken van vier PGO’s (Praktijkgerichte Opdrachten) wordt 10 tot 14 uur gerekend. Lilian geeft zelf wekelijks keeperstraining.

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Auto Sponsor

Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.