Vacature Jeugdlijn commissie

16-4-2019
Nieuwsafbeelding

Jeugdlijn commissie:

 

De Jeugdlijn commissie geeft uitvoering aan het technische beleid en is gericht op de teamzaken. Zij onderhoudt contact met coaches en hun teams. De jeugdlijncommissie voert het selectiebeleid uit, bepaalt de teamindelingen en benoemt coaches. Zij adviseert het bestuur over het beleid op hockey technisch gebied. Daarnaast bewaakt deze commissie de uitvoering van het technisch beleidsplan en bevordert zij de samenwerking tussen alle technische disciplines.

 

Wij zoeken een

·Lijncoördinator Meisjes C

·Lijncoördinator E en/of F jeugd

Elke lijn (leeftijdscategorie) heeft zijn eigen lijncoördinator die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in zijn/haar lijn. De lijncoördinator zorgt voor de organisatie van de desbetreffende jeugdleeftijdslijn en draagt bij aan het jeugdbeleid van de vereniging. De coördinator is het aanspreekpunt voor de coaches binnen zijn/haar lijn. De lijncoördinator onderhoudt tevens contact met de spelers, ouders, en trainers binnen zijn/haar lijn.

 

Door de organisatie rondom de teams goed te regelen, lever je een belangrijke bijdrage aan het vergroten van het hockeyplezier en het ontwikkelen van de talenten van de jeugdleden.

 

De jeugdcommissie vergadert eens per 6 weken.

Tijdsinvestering: gemiddeld 2 uur per week

 

We zoeken kandidaten die vanaf nu mee gaan lopen met de huidige lijncoördinatoren en die het stokje na de teamindelingen voor volgend seizoen over gaan nemen (dus vanaf 1 augustus 2019)

 

Met elkaar maken we de club! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de huidige lijncoördinatoren of Janet Veenstra via [email protected] (of 06-55699099)

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Auto Sponsor

Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.