Corona- maatregelen Kantine HHC Quick Stick:

26-8-2020
Nieuwsafbeelding

· De kantine is geopend op dagen dat er reguliere wedstrijden zijn (in principe alleen zaterdag en zondag)

 

· Voordat je de kantine binnenkomt: eerst de handen desinfecteren met handgel (staat op statafel voor ingang kantine)

 

· Max. aantal bezoekers in de kantine is 5 (exclusief de vrijwilligers achter de bar en in de keuken). Graag buiten wachten, wanneer het maximum is bereikt.

 

· Geef elkaar de ruimte!

 

· Het aantal personen werkzaam achter de bar is max. 2 + 1 persoon in de keuken. Tussen de 2 personen achter de bar graag zoveel mogelijk 1.5 meter afstand houden (tenzij deze uit 1 huishouden bestaan)

· Werkzaamheden worden zoveel mogelijk gesplitst: één persoon neemt de bestellingen aan en regelt de betaling; de andere persoon verwerkt de bestelling en zet deze op de bar

 

· De kantine heeft 1-richtingsverkeer!
De ingang van de kantine blijft zoals die is. De uitgang is achter in de kantine via de nooduitgang. De looproute is aangegeven via markeringen op de vloer

 

· Bij begin van de bar wordt de bestelling gedaan en afgerekend; vervolgens loop je door tot einde van de bar, waar de bestelling afgehaald kan worden. Daarna doorlopen naar buiten via de achterdeur

 

· Er is géén mogelijkheid om te zitten in de kantine: de kantine is nu alleen een plek geworden voor het kopen van drinken en versnaperingen.


- De kleedkamers zijn uit voorzorg gesloten. Deze kunnen dus niet gebruikt worden om te douchen en voor voorbesprekingen.


- Bezoekers hoeven zich niet te registreren als ze Quick Stick bezoeken.

Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Auto Sponsor

Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.