Nieuwsafbeelding
dinsdag 20-8 |  Van leden en ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij bardiensten draaien. De inschrijving om een bardienst te draaien is vanaf nu geopend. Plan jezelf in, dan sta je op het voor jou meest gunstige tijdstip achter de bar. Je wordt ingeplant als je jezelf niet inplant. Hoe werkt 't?
Via smartphone: Open de Lisa a ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 14-8 |  Beste leden,

Het trainingsschema is grotendeels klaar en staat op de website (kies periode: 1e helft seizoen 19-20) en in de app. Op een paar vacatures na zijn alle trainingen ingevuld.
We zij nog op zoek naar trainers om de laatste gaten te vullen. Meld je aan bij Jeroen Pol: 06 50 74 73 61.
Alle training ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 1-6 |  De speeldagen voor volgend seizoen zijn vastgesteld door de bond. Zie de bijlage voor de concept planningen van de (jongste) jeugd. 
Zoals de planning nu is, begint de competitie voor A en B jeugd topklasse en subtopklasse op 31 augustus. 
De C jeugd en jonger en de senioren starten in het weekend van 7 en 8 september. Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 14-5 |  We trainen dit seizoen door tot 15 juni. Daarna is er, naar behoefte, ruimte om in de nieuwe team-samenstellingen te gaan trainen.
 
We starten de trainingen voor het seizoen 2019-2020 dan weer vanaf 26 augustus (wanneer de scholen weer beginnen). De selectieteams starten een week eerder, namelijk vanaf 19 augustus.
... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.