Nieuwsafbeelding
woensdag 19-6 |  Het komend seizoen dreigt er een groot probleem binnen onze club omdat er nog geen mensen zijn die de arbitrage commissie willen gaan bemannen. De arbitrage commissie zorgt ervoor dat er op alle wedstrijden scheidsrechters worden ingepland. Heel belangrijk dus, want... geen scheidsrechters - geen wedstrijden.  Dit seizoen hebben Nynke en Bri ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 19-6 |  In de bijlage vinden jullie de teamindeling van Meisjes A voor volgend seizoen.
 
Voor vragen en opmerkingen is er donderdagavond 20 juni een telefonisch beluur van 20-21 uur. Lijncoordinator Danielle Wielinga is dan bereikbaar op nummer 06-22484657.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 19-6 |  De voorlopige selectie van Dames 1 voor volgend seizoen is bekend, zie hiervoor de bijlage. In de voorbereidingsperiode, die start in augustus, wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.
 
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 19-6 |  Wij willen komend seizoen graag weer een dames 2 aan de competitie deel laten nemen. Er zijn al diverse speelsters die hebben aangegeven graag in Dames 2 te willen spelen, maar we hebben nog niet genoeg voor een compleet team. Zou jij volgend seizoen in Dames 2 willen spelen? Meld je dan aan bij Janet Veenstra via  [email protected] ! B ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 17-6 |  In de bijlage vinden jullie de teamindeling voor het seizoen 2019/2020, met uitzondering van de MA-lijn. Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan ben je van harte welkom op het inloopspreekuur as woensdag 19 juni van 20-21 uur in het clubhuis. Alle lijncoördinatoren zijn dan aanwezig. We zien graag dat vanaf de C-leeftijd de je ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 14-6 |  Op zondag 7 juli wordt het Quick Stick Open Golf 2019 gehouden. Dit is een gezelligheidswedstrijd voor golfers en niet-golfers. Je moet wel een beetje een balletje kunnen raken, maar als hockeyer lukt dat al snel. Gezelligheid is het belangrijkste. We starten om 14.00 op Golfclub Heidemeer. Kosten bedragen € 35 en daarvoor krijg je na a ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 11-6 |  Op maandag 17 juni maken we de teamindelingen voor volgend seizoen bekend. Mochten er vragen zijn n.a.v. deze teamindelingen dan is er een inloopspreekuur op woensdag 19 juni van 20 – 21 uur op de club. Vanaf de C leeftijd gaan we er vanuit dat de speler zelf (evt samen metouder/verzorger) komt om toelichting te vragen.
 
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 11-6 |  Beste coach / teammanager,

Nog een paar weken en dan is het hockeyseizoen afgelopen, tijd om de materialen te verzamelen!

Wat in te leveren?
- De gesponsorde tenues: compleet en gewassen
- Alle ballen
- Keepersmateriaal (schoongemaakt) + maskers indien er geen vaste kee ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 6-6 |  Vorige week zijn de drie winnende teams van de Scoren voor de club-actie 2019 bekend gemaakt, na afloop van hun trainingen. In totaal is er een bedrag maar liefst € 1.749,09 opgehaald. Geweldig!

De teams die het meeste geld hadden gescoord verdienden daarmee een mooie prijs:
1st prijs: M6E4, zij gaan naar Jumpstyle
2 ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 1-6 |  De speeldagen voor volgend seizoen zijn vastgesteld door de bond. Zie de bijlage voor de concept planningen van de (jongste) jeugd. 
Zoals de planning nu is, begint de competitie voor A en B jeugd topklasse en subtopklasse op 31 augustus. 
De C jeugd en jonger en de senioren starten in het weekend van 7 en 8 september. Lees verder
Nieuwsafbeelding
zaterdag 1-6 | 
Wat heeft Luzac met hockey?
Luzac Heerenveen heeft haar deuren dit schooljaar geopend en heeft (top)sport hoog in het vaandel staan. Luzac vindt het belangrijk dat mentale inspanningen op school gecombineerd worden met fysieke inspanningen. Luzac Heerenveen biedt de mogelijkheid om deze combinatie aan te gaan. Je maakt lange dage ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 15-5 |  Denk je eraan om het seizoen 2019-2020 bij Quick Stick te komen hockeyen, omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of omdat je op een hoger niveau wilt spelen? Kom dan eens kennismaken bij Quick Stick. Zowel binnen de meiden- als de jongenslijn doen we mee op het hoogste niveau en verwelkomen we je graag!
 
Als je in aan ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 14-5 |  We trainen dit seizoen door tot 15 juni. Daarna is er, naar behoefte, ruimte om in de nieuwe team-samenstellingen te gaan trainen.
 
We starten de trainingen voor het seizoen 2019-2020 dan weer vanaf 26 augustus (wanneer de scholen weer beginnen). De selectieteams starten een week eerder, namelijk vanaf 19 augustus.
... Lees verder
Nieuwsafbeelding
zondag 12-5 | 
Zaterdag 29 juni organiseert de activiteitencommissie weer de jaarlijkse familie hockeydag als afsluiting van het seizoen. In de bijlage zit het aanmeldingsformulier.
Net als vorig jaar is de familiehockeydag na Let's Roll dus ben je die dag toch al op de club. Er zal ook weer een kampioenen parade zijn en een loterij. Meld ... Lees verder
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.