Sponsoring - Sponsor worden 
Landelijk gezien is hockey de tweede teamsport. HHC Quick Stick is in de ruim 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een solide club waar sportiviteit, prestaties en gezelligheid prettig worden gemixt. Bij HHC Quick Stick trainen en spelen wekelijks ruim 500 leden, junioren en senioren. Daar bovenop zijn er vele vrijwilligers, (rijdende) ouders en organisaties actief bij en op onze club.

Door haar historie, omvang en sfeer kent Quick Stick een uitgebreid zakelijk en sociaal netwerk in en om Heerenveen. Het recentelijk gerealiseerde derde veld, de opgeknapte accommodatie, de groeiende interesse in onze sport en de plannen voor de toekomst dragen hier zeker aan bij.

Om te kunnen blijven investeren in onze jeugd, prestatie- en recreatief hockey is HHC Quick Stick naast contributie en kantine-inkomsten - net als andere hockeyclubs - afhankelijk van sponsoring.

Sponsoring is WIN-WIN!
Draagt u Quick Stick een warm hart toe en/of zoekt u een mooie manier om een interessante doelgroep te bereiken? Sluit dan aan als sponsor! Wij bieden onze sponsoren exposure rondom velden, via onze diverse communicatiemiddelen en tijdens activiteiten. Met uw steun kunnen we sportieve prestaties verhogen, de mogelijkheden voor de jeugd vergroten en nog aantrekkelijker worden voor recreatieve hockeyers. In deze tijd zijn sponsoring en sport dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bekijk het overzicht van de sponsormogelijkheden, inclusief een beknopte omschrijving van de tegenprestaties van HHC Quick Stick.
Uiteraard is buiten dit overzicht ook een sponsorpakket op maat mogelijk voor uw bedrijf. Wij plannen daarvoor, indien gewenst, graag een afspraak met u in.

Sponsorcommissie HHC Quick Stick

Voor vragen of meer informatie, neem graag contact met ons op: [email protected]
 
Hoofdsponsor
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.